Onsdag 9.5

Vilken lång dag! Kom ifrån kontoret vid halv sju och skyndade hem för att äta. Sååå hungrig! Behövde nåt snabb och gott helt enkelt;) Så det fick bli en ungsrostad chévre-ciabatta ♥ Supergod!
Morgondagen kommer om möjligt bli ännu längre än idag då jag jobbar på kontoret hela dagen och sen ska jag ut på uppdrag.. Hoppas jag lyckas somna i tid ikväll helt enkelt;)
Nu är det förövrigt bara en(1!!!) månad kvar... 9 juni♥

Bild på dagens supergoda middag :)

Måndagkväll...

Har krupit upp i soffan under en filt, Big Bang Theory på tvn, en tidning och världens godaste dricka främför mig! Fin-fint avslut på en bra dag!
Såhär ser det ut framför mig just nu:)

Ledig dag!

Idag är jag ledig! Vilken lyx! Startade dagen med att sola en liten stund och sen åkte jag till JYSK och köpte gardiner till lokalen. Det kommer att bli skitfint! Det enda som är kvar att köpa rent dekorationsmässigt är ljuslyktor till borden. Men det borde inte vara så svårt att hitta...

När jag kom hem så gjorde jag iordning Saffrans-omelett-pannkakor till frukost/lunch. Nu ska jag chilla lite. Kolla Mike & Molly. Planera lite bröllop! Gott och vara ledig! :)

Ungefär såhär såg dagens första måltid ut :)

Söndag 6.5

Just nu sitter jag på kontoret och har svarat på så många mail så mina ögon går i kors.. Tur att det är dags att gå hem snart. Jag har jobbat hela helgen och bara längtar efter måndag och en ledig dag! Haha!
Ska försöka att ta mig iväg och handla de sista dekorationerna till lokalen i morgon också... tiden springer iväg och jag jobbar så mycket fram till bröllopet så det känns nästan som att jag MÅSTE hinna med det i morgon..


Snart

kommer i alla fall Henrik och hämtar mig och sen ska vi äta en riktigt kulinarisk delikatess till middag: SUBWAY-mackor.. Haha! Så får det bli ibland;)


Detta blir dagens middag för mig :)

God morgon 1:a maj!

Vilken vacker dag! Jag tänkte starta denna dagen med ett benpass på gymmet och sen sola lite. Därefter blir det någon frm av vinnarfrulle och sen vill jag ut i solen:) Tar mig nog ut till mamma fixar iordning min cykel och leker med lillen♥
Ha en fin dag med mycket kärlek!

Long time...

Ja nu var det verkligen ett tag sedan det bloggades här... Men jag har inte så mycket att blogga om.. Jag bara jobbar, jobbar och jobbar! Och nånstans när det finns en liten minut över försöker jag styra upp mina dröömars bröllop. Hur ska man få ihop allting?! Haha!
Men nu är det verkligen bara fem (5!!) veckor kvar! Herregud vad tiden går fort.

RSS 2.0