Snöigt..

Det är i alla fall lite snö ute. Alltid något "positivt" (kommer vara nöjd med det i en kvart unugefär sen har jag tröttnat på snön...).
 
Utsikten från fönstret. 

Fortfarande inte okej...

Mår fortfarande inte bra.. Orkar ingenting. Bara ligga i soffan och kolla Youtube-klipp.... Hittat maaaasssa bra Beauty/make-up kanaler som jag är, på riktigt, besatt av! Så om det är det enda jag orkar, är det det enda jag gör.. Sjukt! Men vad fan.. Pallar inget annat! Weeeeee weeeeeee weeeeeee!!!!
 

:(

Ingen rolig dag idag.... Mår apa. Vill inte göra någonting. Bara ligga i soffan och dega. Jävla bajsdag. Jävla bajsmående!
 

Målat naglarna

Ja det är fan ett av mina "intressen" att måla naglarna. Tycker det är så himla kul! Att göra naglarna fina. Måla i olika färger. Piffa, fixa, exprimentera, måla, måla, måla! Så kul! 
 
Detta är dagens enkla resultat:
 

Morgon 231112

Hemma idag igen.. Lyckats vila mycket och sovit länge. Skönt! Nu har jag precis ätit frukost och ligger i soffa och kollar på Vänner. Skön serie som jag glömt bort ett tag. 
 
Såhär ser det ut hemma hos oss denna morgon:

Lunch

När man är hemma och är sjuk så får man äta vad man vill. Så det så! Mitt sug efter kassler är ohejdligt... Skulle kunna äta det vaaaarje dag! Haha! 
 
Dagens lunch: 
 
Ser inte mycket ut för världen men, såååå gott!

Risig...

Mår verkligen inte helt hundra idag... Trött, sliten, illamående.... Stannar hemma från jobbet idag. Varför känner man sig alltid så jävla rutten när man är sjuk från jobbet? Typ som att man är en svag dålig människa som inte klarar av att jobba när man är sjuk liksom... Så himla konstigt! 
 
Just nu ligger jag i sängen, kollar på Sex and the city, säsong tre (som tillsammans med säsong sex, är den bästa säsongen)! Har inga stora planer på att kliva upp idag faktiskt... 
 
 
Dagens sällskap! 

Tidigt 201112

Att ställa klockan på 04:nånting är verkligen hemskt! Så sjukt tidigt! Men vad gör man inte när man ska iväg och jobba.... Nu är jag i alla fall i ordninggjord och "redo" (så redo jag kan bli) för dagen.
 
Sjukt trött och ohungrig såhär tidigt på morgonen, så frukosten är nerpackad ochh får intas på kontoret idag. 
Ha en fin en nu! 
 
Såhär ser jag ut idag denna tiiiiidiga tisdagmorgon.... 
 

Bra dag!

Har haft en fin dag. Lugn start med nagelfix och sen fika med Anna. Det behövs verkligen lugna lediga dagar. Önskar jag hade betydligt fler av dem bara.... 
 
Hade en super mysig fika med Anna där det bjöds på... Kaffe och pepparkaksdeg! Haha! 
 
Mmmmmmmmm! ;P
 
Btw.. Såhär blev naglarna
 
Nu är det kvällen och i morgon är det tillbaka in i hamsterhjulet.... Fy fan! 
 
 
 
 

God morgon 191112

Vaknade sjukt tidigt idag för att vara en ledig dag. Därför kände jag att det var en alldeles utmärkt dag att måla naglarna i en rolig färg... Jag exprimenterade en del och nu väntar jag på att de ska torka. OM resultatet är tillfredställande så lägger jag upp resultatet här;) 
 
Senare idag blir det fika hemma hos Anna och sen bara hemmamys med mannen! Bra ledig dag! ♥
 
Muahaha! Ha en fin en så hörs vi! 
 
 
 

OMG, long time no see!

Jäklar vad längesen det var jag bloggade... Inte okej! Dags att styra upp detta igen nu. 
Ska verkligen försöka blogga regelbundet i fortsättningen. Vi ses! 
 
Love ya! 

RSS 2.0