...


Kvällsfika

Jag var så fruktansvärt hunugrig nu på kvällen så det fick bli en rejäl laddning med hallon, blåbär och keso! Dock blev jag inte så mätt som jag hoppats på;P Så nu blir det till att fylla skålen med lite mer bär! Och sen ska jag fortsätta att bygga ut mitt Sprinfield;P
Ser mest uts som en sörja.. Haha! Men det blir ju lätt det med tinade blåbär;)

Nu drar jag!

Vilken skön morgon/förmiddag jag haft! Vaknade vid tio, gick upp åt frukost och sen har jag bara grejat här hemma.. Härligt! Har precis ätit en omelett till lunch och nu bär det av till jobbet! Allt gott!

Hej hej! Ja det ser lite konstigt ut med handen där.. Haha!

Tapped out!

Jag är helt beroende! Kan inte sluta! Haha! Vad gjorde man med mobilen innan Iponen?? Nu vill jag bara få en quest så jag kan bygga en Krusty Burger! Och att det ska ta sååå lång tid att levla?

Om det är nån annan som spelar och vill ha en till granne/friend så heter jag: Natalielj
;P

Jag önskar...

♥ Att jag var Richie Rich-rik.
♥ Att det alltid kunde vara sommar och semester.
♥ Att jag var gyllenbrun året om.
♥ Att godis var hälsokost och inte innehöll några kcal.
♥ Att jag var oföränderligt skinny.
♥ Att mitt hår var superlångt och att topparna aldrig blev slitna.

Att jag inte var så fruktansvärt ytlig....

God lunch!

Dagens lunch; Faijtasallad, var sååå himla god! Och så simpel! Gillas;) Lyxade även till det lite extra med godaste drickan! :)
Supergott! ♥

Trött idag!

Ja idag är jag, av förklarliga skäl, fruktansvärt trött! Sov knappt fyra timmar "inatt" mellan ca 06.00-10.00... Så idag blir det en lugn dag med skön-kläder hela dagen och lite eftermiddagsträning när Henrik slutat jobbet:)
Ja idag är det luvtröja och tights som gäller;P
Det gäller att dricka mycket kaffe för att hålla sig vaken;)

Wow!


Insomnia...

Att det ska vara så himla svårt att få sova... Minns inte sist jag somnade innan tre... Jag är så fruktansvärt trött men kan inte sova.. har försökt i flera timmar nu.. Men nu har jag gett upp! Tagit ut täcket i soffan och slagit igång första säsongen av Gilmore Girls. Hoppas ni andra sover gott!


Utsikten från mitt horisontalläge i soffan..


Jobb och jobb!

Har suttit med fakturor, som ska skickas, hela förmiddagen! Phju! Men nu är det fixat! Skönt! Nu ska jag bara invänta att Henrik ska komma hem (så jag kan ta bilen;)) och sen åka iväg till jobbet!
Fakturajobb med Vänner i bakgrunden!
Nu; iväg! :)

God måndag!

Måndag idag! Härligt eller? Jag vet inte jag... Skulle vilja att det var helg jämt! Haha! Nu sitter jag och äter ett äpple och dricker kaffe. Förstår inte vad det är med mig nu för tiden.. Jag är omättlig! Jag är alltid hungrig, kan alltid äta och blir aldrig mätt! Wierd!!
Hoppas ni får en fin dag!

Dagens frukost! Knäcke med gustafskorv och västerbottenost. Och kaffe!

God natt!

Dags att krypa ner! God Natt

Spinning!

Tänk vad lite träning kan göra för humöret! Jag tog mig iväg till gymmet och köttade armar och sen körde jag ett puls-spinningpass på 75 minuter. Och nu mår jag mycket bättre! Skönt!
Nu är det dags för middag, som idag blir Gulaschsoppa, och sen lite Big Brother!

Middagen!

Big Brother!

Depp

Fy vad deppig jag känner mig idag.. Känner mig riktigt nere och ledsen... Stressad och har ångest. Hatar att känna såhär! Fruktansvärt trött är jag också. Både i huvudet och i kroppen.. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk! Jag som bestämt med en kompis att vi ska träna ihop ikväll, gym och 75 minuter cykel. Hur ska jag orka? Vill bara krypa upp i soffan med en stor godisskål och gråta..
Hoppas ni andra har en fin söndag i alla fall! ♥

Har i alla fall varit ute och lekt med den här sötisen idag. Det piggade upp lite! ♥

Bra dag!

Vilken bra och mysig dag vi haft idag! Det pratades mycket bröllop, planerades mycket och vi åkte på en liten sväng och kikade på kyrkan. Vi åt supergod middag; fläskfilé med skivad ugnspotatis och trattkantarellsås! Mmmm!
Nu kikar vi på Gladiatorerna och äter fruktsallad:) Till det dricker jag coca-cola zero cherry♥

Lördag!

Har nyss vaknat men ändå sitter jag här helt färdig fixad:) Blev lite stressigt nu på morgonen (då jag har blivit världens sjusovare.. haha!) eftersom Henriks mamma och hennes sambo kommer och hälsar på idag! Och vi hade inte dammsugit... Men nu är det gjort !
Hoppas ni alla får en fin dag!


Vilken mysdag!

Det var verkligen supermysigt på resturangen och maten var makalöst god! Vi handlade på vägen hem och sen landade vi i soffan och jag åt ungefär 10 kilo godis... Haha! Fruktansvärt ont i magen nu:p
Nu ska vi fortsätta myskvällen och goona i soffan! ♥
image description
Världens godaste pizza! (jag är verkligen en riktig pizzajunkie)

Efter dagens matintag finns en risk att jag "dubbleras"! Haha! ;P

Date night!

Har nyss kommmit hem från gymmet där benen har fått känna att de lever;P Satan vad tungt det var! Men bra gick det.
Nu ska jag fixa iordning mig för att sen ha en liten date night med min älskade fästman:) Vi har bokat bord på (enligt oss) stans bästa och trevligaste resturang! Sen är planen att ta oss hem och landa i soffan och ha en riktig myskväll med någon skön serie! Helt underbart!
Trevlig fredag!


Yay!

Gick super att träna! Så himla kul! Körde axlar och bröst. Sen lite cardio på det! Sweet! Fick dock lov att avbryta cardion lite tidigare(ca 10minuter) innan jag tänkt då Henrik var på väg hem och inte hade några nycklar, eftersom jag sagt att "jag kommer att va hemma heeela kvällen..". Haha så kan det gå!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta ett kvällsmål och kolla på Big Brother.
Fan vad töntig jag är men jag älskar Big Brother... Haha!

Träna!

Nu ska jag ta mig iväg till gymmet! Taggad på att bygga muskler nu! :D
Nu kör vi!

Middag!

Nu har jag ätit middag! Och ska ta det lite lugnt och smälta maten innan det bär av till gymmet! Dagens midddag var supergod! Ryggbiff och sallad! Till det blev det lite kall kvargsås. Som sagt; supergott! Ser ni vad jag drack till? Coca-Cola zero cherry! När jag såg den på affären skrek jag rakt ut! Vilken lycka! Gudomligt god!
Goooood dagens middag!

23.2

Känner mig ruggigt duktig nu! Har jobbat undan en hel del. Suttit med pappaersarbete heeeela dagen! Phju! Har betat av två punkter på min lista nu.. Bara två kvar... Sen är det helg!
Idag åt jag en riktig "skogshuggar-frukost" haha! Var så himla hungrig! Och nu ska jag äta upp det sista av min lunch och dricka sisådär tio koppar kaffe;P sen ska jag ta tag i resten av min to-do-list! :)
Dagens frukost! :)

:)


Nytränad!

Ahhh riktigt skönt att ha bränt av ett till pass på gymmet! Köttade mage och avslutade med 1 timme cardio(crosstrainer+motionscykel). Grymt pass! Längtar till i morgon då jag får träna igen;P
Nu sitter jag i soffan och kollar på Förhäxad och äter minikeso med hallon och blåbär! Ja nu mår man som den prinsessan man är;)
Trevlig kväll på er! ♥

Nöjd tjej efter dagens två träningspass! :)

Jobb och träning

Oj det var mer jobb att ta tag i än jag räknat med. Fick ungefär hälften gjort under eftermiddagen. Jag hade nog underskattat hur lång tid det skulle ta att få undan allt.. Haha! Ska nog jobba undan lite till nu och sen göra resten i morgon och sen ta mig en långhelg;)
Var och tränade en sväng innan också. Körde lats och rodd och 40 minuter cardio. Gick bra! Men sen sabbade jag allt med att äta godis.. Fan också! Funderar på att ta mig till gymmet igen...
Men nu jobb!
Kanske en till tripp hit idag skulle lindra ångesten;) Bilden är snodd av Henrik

God "morgon"!

Hur är det möjligt att sova så länge på "morgnen"? Jag har verkligen aldrig varit någon som sover länge! Max har jag liksom legat kvar i sängen till typ nio men nu... Detta har spårat totalt! Men det blir väl lite så att man vänder på dygnet när man jobbar mycket hemifrån.. Men endå! Jag som skulle upp och köra morgoncardio... TYPISKT! Nu får det bli att styra upp lite frukost(vad ska man hitta på idag?!) och sen sätta mig och röja undan en hell del jobb!
Ha en fin dag nu!

Nu styr vi upp den här dagen! ;)

Favoriter

Jag älskar att fylla i såna här listor;) Så nedan följer mina favoriter

Varm dryck: Kaffe!

Kall dryck: Coca Cola Light, Fun Light Strawberry

Alkoholhaltig dryck: Rött vin

Drink: Vodka/Soda

Pålägg: Skinka

Grönsak: Tomat

Frukt: Äpple

Bär: Körsbär

Krydda: Peppar, Vitlök, Kanel, Kardemumma

Godis: Sura colanappar

Snacks: Morötter

Choklad: Geisha

Ost: Mozzarella

Sallad: All! ;)

Tårta: Sommarmarängtårta

Bakverk: Äta: Kanelbullar, Cupcakes Baka: Småkakor

Sås: Tzatziki, Sojasås

Glass: Ben & Jerry´s Phish food

Snabbmat: Pizza

Flingor: Paulúns Dinkelflingor med kanel

Pizza: Vegetarisk med skinka

Naturgodis/Nötter: Kokostoppar, Kaneläpplen, Müslitoppar

Soppa: Gulasch, Fisksoppa, "Supersoppan"

Brödsort: Rågform

Utländskt kök: Italienskt, Indiskt, Persiskt

Halstablett/Tuggummi: Läkerol, Extra


Fin!

Ibland lyckas ju HM utomordentligt bra! Jag är riktigt sugen på denna klänningen. Superfin och vårig. Gillar verkligen längden och passformen. Matchas snyggt med chunky guldsmycken!
(bild från hm.se)

Haha


Delicatobollar

Jag är toksugen på delicatobollar! Suget kom från ingenstans... Inte ätit nån på jag vet inte hur många år men JÄKLAR vad sugen jag är nu! Helst ska de vara lite halvfrysta♥ Åhhhh!
Jag nöjer mig med en. Men skulle lätt kunna äta typ tio;P

Laddar

Sitter i soffan och kollar på efter tio, har precis ätit frukost och nu laddar jag inför dagens gym! Så himla träningstaggad nu alltså! Skönt!
Min frukost idag bestod av saffrans-kvarg-omelett-plättar med jordgubbssylt och kaffe! Supergott! Så nu ska jag dricka upp mitt kaffe, göra mig i ordning och sen dra. Ta hand om er!
Jag älskar kaffe!

Skönt pass

Jäklar vilket skönt träningspass jag fick till idag! Cardio all the way! Önskar att jag haft mer tid dock.. Jag menar; när det är så kul att träna och det går så bra vill man ju liksom aldrig sluta! Haha! Men det får nog bli ett till pass ikväll i stället:)
Körde i alla fall intervaller i 60 minuter på crosstrainer. Och sen promenerade jag ur benen lite på löpbandet. Skönt!
Nu har jag landat i soffan och ätit en stor portion tonfisksallad! Riktigt gott!
Gammal bild, lika mat;)

Träna!

Fan vad jag ska träna idag! No matter what!
(från google)

...


Lördag 18.2

Det här får bli en riktigt lugn dag för mig känner jag.. Trött som få! Hade tänkt att rida och sen åka och köra ett megapass på gymmet. Men som det känns nu så får dagens motion bli ridpasset;) Får köra mycket samlat galoppjobb så biter det lite på coremuskulaturen också! Haha! Riktigt sugen på att hoppa dock, men det är inte riktigt väder för det..
Hoppas ni alla får en fin dag!
Bild från ett hoppass i somras! :)

Fredagkväll

Sitter hemma i soffan och kollar på Förhäxad. Laddar inför dagens andra gympass. Körde lite innan, men känner mig inte klar.. Haha! Så när Henrik slutat jobbet bär det av till Må Bättre igen:) Kul!
Funderar på att göra mig en kopp jordgubbsthé och bara goona ner mig ännu mer i soffan;)
Godaste théet just nu:)

Snygging!

Vill du flytta hem till mig? ;P
(blider från net-a-porter)

Trött!

Jag ställde klockan tidigt för att hinna upp och träna innan jobbet... Snooze; I hate U!!! Jag orkade inte ta mig upp... Piss! Jaja.. Inte så mycket att göra åt det... Det går ju faktiskt att träna efter jobbet också;)
Ska göra i ordning någon form av frukost nu och sen ta mig iväg till jobbet!
Ha en fin dag allihop!

...

(från tumblr)

Veckans stilförebild

Jag älskar Mary-Kate Olsens stil! Ofelbar galastil. Fantastisk och helt perfekt vardagsstil!
(bilder från google)

Brudbukett


Det
är något sånt här som jag tänker mig att jag vill ha när vi gifter oss i sommar♥
Pioner är verkligen världens finaste blommor!

Frukost


Sitter
och dricker lite kaffe (fan vad gott det är!!). Har precis ätit frukost:) Sån lyx med sovmorgon! Snart ska jag ta tag i tvätten. Tänk att man alltid skjuter på det;P Det är i alla fall det jag ska syssla med idag. Tvätta och sen träna:)
Dagens frukost: 2 wasa delikatess-sesam med kvarg och rökt kalkon, jordgubb/citronyoghurt med jordgubbar och kaffe! :)

Twilight-bröllopsinspiration

Åhh om man hade kunnat bära upp något liknande... Långt ifrån min egen brud-stil dock, men åh så vackert♥

'

Drar till gymmet!

Nu jäklar ska jag bli stark! Haha! Idag är det benen som ska köttas! Lägger även till lite cardio efter för förbränningens skull;)
'
Taggad! Nu kör vi!

Lunchdags!

Japp nu är det dags för lunch! Har dock ingen som helst lust att laga något... Och är inte sugen på något heller... Vid såna här tillfällen är det du ypperligt att dra fram en proteinbar! Så dagens lunc består av: en Body Science Protein Meal-bar, med smak äpple/kanel. Och givetvis kaffe!
Gott! :)

God morgon!

Har precis kommit in från en morgon-power walk. Riktigt skönt ute idag! Blir nog en till liten promenad idag tror jag bestämt;) Nu väntar jag på att mina ägg ska koka klart så jag kan äta lite frukost:) Men det tar sån tid bara.. Måste alltid koka mina ägg typ 10 minuter så de är riktigt hådkokta så att det är lätt att pilla bort gulan! Haha!
Men nu ska jag sätta i gång Förhäxad i dvdn och äta frukost sen får vi se hur den här dagen ska spenderas;)
Superbra (och underskattad!) serie! ♥

Fin dag!

Dagen har varit superbra! Bra pass på gymmet! God frukost. Trevliga kollegor. Supermys med älsklingen♥
Superfin Alla Hjärtans Dag helt enkelt:) Det enda som hade kunnat göra den bättre är om jag hade firat dagen i denna outfit:
Superfin Red Valentino klänning från net-a-porter!

Frukost

Min Alla Hjärtans Dag-frukost bestod av Saffrans-omelett-plättar med jordgubbssylt, baby-plommontomater och kaffe! Gott! Nu är jag redo att inte gymmet!
Bild på dagens frukost:)

Alla Hjärtans Dag!

Glad Alla Hjärtans Dag! Hoppas alla får en fantastisk dag♥


Bra dag!

Dagen har börjat riktigt bra! God frukost. Härlig träning. Leverans från MMSports. Och nu tänkte jag ta mig iväg en sväng och leka med lillen:)
I´m off! ♥

My bucket list


Jobb

Ja alldeles snart bär det iväg på lite jobb. PEPP! Ska ge järnet:) Lite synd att jag känner mig helt däst och svullen efter min mat-boonanza igår.. Jaja det är ju självförvållat... Klarar nog att göra ett bra jobb ändå;)
Nu drar jag på uppdrag! ♥

Yes please!

Denna drömmer jag om idag:
Vi snackar kärlek!

Ätit...


Herregud
vad jag har ätit ikväll... Helt proppfull i magen efter allt jag tryckt i mig. Typiskt! Att man aldrig lär sig. Har klämt i mig tre(!) tortilla-tacos och massor med lösviktsgodis... Så går det när man käkar dåligt under dagen, tränar hårt och väntar flera timmar innan man äter middag...
Åhh vad jag önskar mig karaktär....

Yes!!!


Nöjd tjej!

Shit...

Jag är så nervös! Vet inte vad jag ska ta mig till. Hur ska jag hantera detta? Helvete! Men kom igen! ANDAS. FOKUSERA. PRESTERA!
Förberett mig på bästa sätt i alla fall, med en riktig "skogshuggar-frukost". Haha! Så att jag inte behöver gå hungrig under dagen i alla fall;P Alltid nåt...
Nu KÖR vi!!!

God natt!

Nu ska jag ta mitt nervösa arsle och krypa ner i sängen. Kommer nog inte kunna somna än på ett tag men måste försöka i alla fall... Hjärtat klappar, händerna skakar och jag kan inte tänka på något annat... Fuck! Så himla nervös! Men nu jävlar ska jag göra något kick-ass-skitbra!


God natt!

Plättlunch

Jag har blivit alldelse för dålig på att äta lunch.. Det har väl med att göra att, jag nu när jag denna månaden har väldigt flexibla jobbtider, så utnyttjar jag det till fullo och sover förlänge och skjuter på alla dagens måltider... Och sen skippar jag lunchen. Inte bra när man ska träna och bygga muskler!
Men idag var jag i alla fall duktig (trots att jag inte var hungrig) och åt lunch! Även om den var av det lättare slaget;) Det som stod på menyn idag var: Kanel-omelett-kvarg-plättar med äppelklyftor och äppelmos (dock bytte jag ut äppelmoset mot jordgubbssylt efter första plätten och äpplet var inte gott så det hoppade jag över..Hehe) och kaffe! Helt okej!
Nu ska jag ta mig iväg och leta på en fin present till min mormor som fyllt år opch som kommer och hälsar på i helgen!
Dagens lunch!

Bra start

Har fått en riktigt fin start på denna dagen! Sov skönt och länge. Frukosten var mycket godare än igår;) Och nu ska jag lugnt kicka igång dagen... Dricka lite mer kaffe och göra mig i ordning.
Är förövrigt riktigt taggad på träning men jag har betstämt att idag köra kvällsträning. Kände mig ju så seg i kroppen igår så jag ska låta kroppen vila lite (men eftersom jag kör en "aldrig-vila-månad" så måsta jag ju träna varje dag ändå) :)
Mycket godare frukost än igår! Wasa delikatess-knäcke med kvarg och skinka, en kokt äggvita, jordgubb/citron-yoghurt med jordgubbar och KAFFE! :)

Big Bang

Big Bang Theory, antagligen bästa serien i världshistorien! Jag älskar allt med den! Karaktärerna, känslan, humorn, ja allt! Fantastisk! Och det är det jag har ägnat och kommer att ägna resten av kvällen åt, kolla på denna underbara serie! Haha! Skönt att bara chilla!
Tidigare idag var jag på gymmet och körde ett halvkasst ben-cardio-pass. Seg i kroppen och trött i huvudet. Inte bästa förutsättningarna att göra ett kick-ass-pass.. Men ett halvkasst träningspass är bättre än inget! Hepp hepp!
Nej nu, tillbaka i soff-mode! ;)
(Bästa serien!!)

9 februari

Dagens frukost var verkligen inte god... Vilken besvikelse! Svagt kaffe, ogoda mackor... Fy! Men vi hade verkligen inget annat hemma och jag klarar mig inte utan frukost! Måste handla idag och fylla upp kylen lite;)
Nu bär det i alla fall av ut till herrgården för att prova ut utrustning till helgens jobb! Pirrigt!  Tar med kameren och hoppas få till nån bild:) Ha en fin en!
(Knäckemackor med kaviar och kokt äggvita, svart kaffe. Besikelse!)

Stilförebild

Nicole Richie klär sig verkligen alltid oklanderligt! Fantastisk stilkänsla. Drottningen av casual-snyggt och lyxbohem!
(bild från google)

Godaste middagen!

Ja vad säger man.. Just intagit den godaste pizzan någonsin!


Jobb, planering, träning

Jobb, planering och träning. Ja det är det som står på schemat idag. Har i alla fall bockat av en punkt på min jobb-to-do-list! Och nu ska jag försöka ta tag i allt annat jobb som ligger över mig också;)
Jag varvar även allt jobb med bröllopsplanering och kaffedrickande! Funkar fint det här!
Dagens träning kommer att bli ett rygg-pass tillsammans med Henrik! Kul att träna ihop!
Så här ser det ut på bordet framför mig nu:)

Kvällsfika

Nu har jag krypit upp i soffan, under en filt, gjort iordning en stor kopp thé (mild vanilj), satt igång Vänner i dvdn och bara har det bra!
Annars har jag haft en riktigt fin dag! Mysig vända i stan. God middag. Skön träning. Dock gör jag en liten note to self; att inte träna mellan kl.17.00-20.00. Fy tusan så smockat det är på gymmet då. Okul! Men fick i alla fall till ett svettigt skönt pass:)
I morgon har jag en hel del jobb som måste göras.. Fokusera! 
Utsikten från soffan:) (Bästa Vänner-avsnittet! What could have been..)

Liten stadsrunda

Ja det blev en liten vända i stan idag med:) älskar att man får så stor kaffe på Wayne's coffee!!


I´m off!

Japp nu drar jag iväg en sväng! Ska köra älskling till jobbet och sen åker jag förbi mamma och lillen en stund. Hoppas det bjuds på lunch;) Hehe! 
Jag idag...

Kvällsträning!

Ganska nyss hemkommen efter ett tungt cardio-pass på gymmet (ja det blev ett sent pass idag;P). Härligt! Jag verkligen älskar att träna! Tur är väl det då jag, inspirerad av Mikael Hollsten, kört igång en månad i "aldrig vila"-anda! Jag ska alltså hela februari träna varje dag! Så får vi se vilka resultat det kan ge:)
Nu ska jag ta och dricka upp min saft (Fun Light Strawberry. Godaste!) och sen blir det kvällen för mig! Godnatt!
Lätt sliten ;)

Tillbaka!

Kom tillbaka från stadsrundan för ett tag sen. Trevlig runda men kallt! Vill ha sommar nu! Haha! Jag fick faktiskt med mig några smågrejer hem. En fondation, ett par örhängen och en skjorta. Kan fota det i morgon när det är bättre ljus:)
Men jag kan redan nu visa vad som kom i brevlådan idag. Lycklig!
Finaste armbandet! Älskar!

Iväg!

Nu är jag klar för att dra iväg! Ska möta upp mamma och lillen för en tur i stan! Mys! ♥
En suddig PhotoBooth-bild innan jag drar... (haha jättekinden!)


Försovning...

Idag var planen att komma upp ur sängen i tid, vakna till liv, få i sig en PWO och sen dra till gymmet för ett rygg-pass. Men.... Ibland är sängen alldeles för skön och det är för tungt att gå upp;) Detta ledde till en riktig sovmorgon! Sönt och välbehövligt! Kör träningen ikväll istället:) Funkar fint det med!
Men nu har jag i alla fall fått i mig frukosten (kvarg med fun light strawberry och Paulúns superflingor med kanel). Och nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart göra mig i ordning!
Ha en fin dag allihopa!
Dagens frukost!

Reminder


Lunch

Nu är dagens lunch intagen. Gott värre! Jag är verkligen svag för sallader. Funkar alltid. Alltid gott. Fräscht! Allra bäst är de med tonfisk i (som idag) eller kyckling! Mmmm!
Dagens sallad:
  • Tonfisk
  • Isbergsallad
  • Salladsgrönsaker
  • Sivri paprika
  • Jalapenos
Till detta drack jag PepsiMax. ♥
Bild på dagens lunch

Cold Snowy Sunday

Kallt, kallare, kallast! Har verkligen ingen lust att gå ut idag! Men det är faktiskt söndag så man behöver inte;) Inte riktigt än i alla fall! Hihi!
Dagen idag kommer att bestå av att kolla Vänner, dricka kaffe och ladda inför kvällens spinnningpass!
(Bilder från google)

Gladiatorkväll!

Ja att titta på Gladiatorerna på lördagarna är nästan heligt hemma hos oss! Haha! Fantastiskt program! Bättre träningsinspo får man leta efter! Vi körde lite snacks till; strimlad vitkål och tärnat äpple. Till det dracks det PepsiMax. Hardcore!
Utsikten från vår soffa tidigare ikväll:)

Ge mig!

Åh! Drömsommaroutfit! Ge mig! Så himla vacker och flickig, exlusiv och casual! Full pott! Fullkomligt awesome!

Junya Watanabe (net-a-porter.com)

Lördag förmiddag!

Frukosten intagen. Tvätten fixad. Disken diskad. Lunchen på G. Big Bang Theory på tv:n. Träningskläderna på. Laddar för ett benpass på gymmet. Härligt!
Nu har jag det bra fint alltså! :)
Bild på dagens anspråkslösa frukost. Wasa deilkatess sesam med kvarg och skinka, kokt äggvita, äpple och kaffe! Gott!

Film

Nu börjar det bli dagsför fredagsfilm. Nämligen Bröllopsduellen som går ikväll på tv4.
Härligt säger jag som är mitt uppe i mitt eget bröllopsplanerande, kanske kan hitta lite inspration...
Om inte så är det ju alltid trevligt med lite chick flick! Woop woop!
Ska göra ännu en stor kopp jordgubbsthé och njuta av fredagskvällen! <3

Fredagsmys!

Ända sedan Olw började köra med sin fredagsmys-reklam har jag tagit fasta på det! Alldeles underbart att fira in helgen ju! Gillar förvisso inte chips och sånt.. Det är själva tanken och myset jag gillar! Idag består mitt fredagsgodis av frysta körsbär och mango. Gott!
Träningen innan idag gick superbra! Vilken energi! Började med intervaller på crosstrainer i 30 minuter och sen blev det rygg- och magövningar i gymmet tillsammans med Henrik. Awesome!
Nu ska jag chilla ett tag med en stooor kopp jordgubbsthé och titta på  Fyra bröllop, på onDemand!
En bild på mitt supergoda fredagsgodis!

God fredag!

Jag har precis intagit min frukost. Jag älskar när man har tid på morgonen och kan ta det lugnt, läsa tidningen och dricka flera koppar kaffe!
Dagens fukost bestod av kvargplättar med jordgubbssylt och KAFFE! Alltid kaffe;)
Supergott även om plättarna blev ganska fula... Haha!
Det som står på schemat idag är en promenad till stallet där jag tänkte ta mig ett litet dressyrpass. Sen åker jag direkt därifrån till gymmet och kör ett bål- och cardiopass tänkte jag. Skoj!
Sen blir det nog lite jobb hemifrån... Men sen tar jag helg!

...



Nystart

Bloggen är ju igentligen inte ny men... Jag har inte använt den på lääänge! Men nu så!
Så nu har jag raderat alla gamla inlägg i blogg och nu kör jag en nystart.
När jag läste igenom de gamla inläggen så kände jag inte igen mig.. Kändes som en helt annan människa.. Jag är i ett helt annan stadie i livet nu. Och jag är en annan person! På gott och ont;)
Men jag kör en kort presentation här nu:

Namn: Natalie
Ålder: 24
Civilstatus: Förlovad (gifter mig i sommar)
Intressen: Kost, hälsa, träning, mode och skönhet
Japp det var en superkort presentation det! Haha!
Ha det så fint!

RSS 2.0